Masak Nasi Briyani Johor Simple Confirm Jadi

0 Просмотры
Издатель
Apa Khabar semua, harini Bang Long kita nak masak Briyani lagi, kali ini bukan bombay tapi Briyani Johor. Tapi ni cara paling selamat untuk buat beriyani. Ramai tak berani buat kerana takut nasik lembik, habis semua jadi bubur. Ini ada tips dia. Jom kita layan.

Masakan ni istimewa, jom bantu asnaf dan anak yatim dan nanti kami masakkan makanan istimewa ini kepada mereka. Mungkin seumur hidup mereka, makanan ini hanya mereka jumpa dalam mimpi. Support Projek ini di


Yang nak tengok resipi lain-lain yang kami masak, haaa ni senarai kat bawah ni boleh klik satu-satu.

Ayam Golek Tauchu SN - ​​​​​
Sup Broccoli Ustz Shauqi - ​​​​​
Ayam Bakar Mustard Captain AA - ​​​​​
Telur Goreng Syibli (Ya, itu jer dia pandai) - ​​​​​
Ayam Goreng Kunyit - ​​​​​
Ayam Golek Rice Cooker - ​​​​​
Tepung Ayam Goreng Paling Power di Malaysia - ​...
Siakap Stim Limau (versi siakap kangkang) - ​​​​​
Ayam Bakar Special untuk Anak2 Syurga - ​​​​​
Nasi Goreng Ketam - ​​​​​
Sotong Bakar Kimchi - ​​​​​
Ayam Grll Butter Cheese ​​​​​
Nasi Goreng Kampung Ayam Kicap - ​​​​​
Mee 'Maggi' kari mana paling terbaik di Malaysia? ​​​​​
Ayam Ballotine Masak Lemak Daun Singkong ​​​​​
Indomie Udang Harimau XXXL! ​​​​​
Roti Bakar Durian ​​​​​
Resepi terbaik Tacos Wrap Mexico ! ​​​​​
Nasi Briyani Bombay Ayam! ​​​​​
Talapia Bakar Lemon Butter ​​​​​
Ayam Goreng Crispy Oppa! - ​​​​​
Sup Daging Berempah ​​​​
Mee Kari Lobster Pekat : ​​​
Resipi Ayam Gepuk Pedas Berapi - ​​​
Me Segera Tomyam Mana Paling Power ​​​
Lasagna Mee Goreng : ​​
Ikan Nila Terbang Sambal Geprek ( Ikan talapia Terbang )
Ayam Panggang Apollo Sumbat Mac & Cheese - ​​
Resepi Daging Bulgogi Oppa yang Ngences & Mudah! - ​​
Wagyu F1 Jepun Termurah VS Aussie Beef Premium! ​​
Nasi Daging Utara untuk 450 asnaf dan anak yatim ​
Sambal Sotong Extra Pekat ​
Asam Pedas Ikan Pari Melaka Original - ​
Kambing Perap Mana Paling Sedap -
Категория
Триллеры
Комментариев нет.